Trafikvakter till region syd, öst och väst

Trafikvakter till region syd, öst och väst

Till region syd och väst består Skåne, Småland, Östergötland, Kalmar län, Kronoberg, Halland samt Västra Götaland. Nu söker vi nu trafikvakter med uppgift att skapa en trygg arbetsplats för vägarbetare och en säker väg för trafikanter.

Om rollen
Som trafikvakt arbetar du som flaggvakt eller trafiklots för att dirigera trafik vid och igenom vägarbetsområden. Du kan vara på en liten landsväg ena dagen för att nästa dag vara i en komplicerad trafiksituation i storstadsområde. Då vissa arbeten utförs nattetid, tex beläggning på motorväg, är det en fördel om du trivs med varierande arbetstider. Även arbetsplats varierar naturligtvis utefter vart vägarbete pågår för stunden och du kan därför behöva resa till en annan ort och även ibland övernatta på arbetsorten.

Att vara trafikvakt är ett arbete som ställer krav på att du är noggrann och observant då vägen är en utsatt arbetsplats. Du kommer att få utbildning hos RentSafe för att få den kunskap du behöver för att kunna utföra arbetet på ett säkert sätt.

Din profil
Det är meriterande om du har tidigare kunskap och erfarenhet men det är absolut inget krav. Vi ser gärna att du är en glad, positiv och lugn person som kan hantera och bemöta trafik och trafikanter på ett trevligt sätt även i stressade situationer.

Därutöver tror vi att du är eller har:
•Serviceinriktad.
•Lösningsorienterad.
•Kan båda arbeta självständigt och i team.
•Körkort B.
•Talar och skriver svenska obehindrat.

Ansökan och information
Ansökan skickas för Skåne till stefan.hellberg@ramirent.se
Ansökan övriga områden skickas till joel.hjarpe@ramirent.se
Alla ansökningar behandlas löpande.

Start: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort: Placering i hemmet.
Omfattning: Visstidsanställning / behovsanställning.

Vid frågor om tjänsten:

Vänligen kontakta Joel Hjärpe 0707-383 985, eller Stefan Hellberg, 010-440 72 58.