Yrkesarbetare till Växjö

Vi söker fler kollegor som vill vara med och stärka teamet som levererar våra säkerhetslösningar i trafikerade miljöer.

Om rollen:
Som yrkesarbetare arbetar du till största del ute på vägen. Dina arbetsorder och dagliga uppgifter tilldelas från arbetsledningen. Rollen är mycket varierad och kräver känsla och vilja att lösa kundens önskemål och behov på ett säkert och effektivt sätt. Dagliga arbetsuppgifter kan bestå av att köra TMA-bil, leverera trafikanordningar med kranbil eller servicebil, skyltarbeten samt därtill hjälpa till där behov uppstår. När arbete inte bedrivs ute i fält är du med och sköter material och maskiner på depån samt utför de förberedelser som behövs för att lösa kommande leveranser, uppdrag och projekt. Arbetet bedrivs ibland i lag om flera resurser, ibland ensam. Vi ser att du är vid god kondition då arbetet kan vara fysiskt krävande och du tål att rycka ut de dagar som vädret väljer att utmana oss. Ordinarie arbetstid är förlagd till dagtid men det är kundens behov och väghållarnas krav som till stor del styr vår vardag. Något som kräver en flexibilitet gällande arbetstidens förläggning och utsträckning, i synnerhet under högsäsong. Natt- och helgarbete kan således förekomma.

Om dig:
• Gymnasieexamen eller motsvarande kompetens från dokumenterad yrkeserfarenhet.
• Allmänt kunnande och intresse för att ständigt vilja lära dig mer, i synnerhet om det som krävs för att arbeta säkert på vägen.
• Erfarenhet från drift- och underhållsarbete på väg, arbete med trafikanordningar eller anläggningsarbete är starkt meriterande.
• Självgående och ansvarstagande i dina uppdrag, ansvarsområden och tilldelade uppgifter.
• Flexibel och förmåga att snabbt skifta fokus vid ändrade förutsättningar.
• Viljan att självständigt söka lösningar när situationen kräver det, ibland under tidspress.
• God förmåga och trygg i att hantera arbetsinstruktioner samt återrapportera via mobila enheter.
• C-körkort och YKB är ett krav. CE-, kran- och truckkörkort är meriterande.
• Talar och skriver svenska obehindrat är ett krav.

Om RentSafe:
RentSafe Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Ramirent AB som erbjuder kunden helhetslösningar inom säkerhet i främst trafikerade miljöer och infrastrukturprojekt. Vi skräddarsyr lösningar med människors arbetsmiljö och trygghet i fokus för en säker arbetsplats på vägen, bygget eller arrangemanget. För att fortsätta växa söker vi medarbetare som vill bidra till vår gemensamma utveckling och tillväxt. Hos oss arbetar vi med filosofin att alla medarbetare och kunder ska känna sig välkomna, viktiga och värdefulla. Tillsammans med Ramirent AB samarbetar vi brett i flera projekt över hela landet för att, genom att kombinera vårt kunnande inom våra respektive affärsområden, ge kunden en unik helhet.

Om anställningen:
Arbetsområdet omfattar hela Småland med omnejd. Placering är vår depå i Växjö. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid, 6 månader provanställning tillämpas.
Är du intresserad av tjänsten?
Vi tillämpar löpande urval och välkomnar sökande med olika erfarenheter. Välkommen med din ansökan redan idag, sista dag för ansökan är 2024-03-05.

Frågor och ansökan
Frågor eller ansökan skickas till linus.dahlberg@ramirent.se